16 srpnja, 2023

Tadex grupacija..

Tadex grupacija je usmjerena na uspostavljanje globalne komercijalne i logističke mreže kojoj je cilj da sigurno, učinkovito i u kratkom vremenu odgovori na potrebe klijenata u sferi nabave, prodaje te isporuke proizvoda i usluga na međunarodnim tržištima.

Vođeni ovim ciljevima, Tadex Group počinje sa radom 2014. godine na tržištu koje je poznato kao svjetski centar proizvodnje, u Kini. Kao poslovna centrala
odabran je grad Yiwu, koji ponosno nosi titulu najvećeg veleprodajnog centra komercijalne robe u svijetu. Nakon pet godina poslovanja, 2019. godine otvaramo predstavništva na europskom tržištu i smještamo ih u Budimpeštu i Vitez. Početkom 2023. godine otvaramo prvo predstavništvo u SAD-u, sa sjedištem u Delawareu.

 

 

Česta i uobičajena prepreka u međunarodnom poslovanju jeste kulturološka razlika između sudionika, zbog čega često izostaje jasna i efektivna komunikacija. Poučeni iskustvom, poslovni agenti Tadex grupacije pružaju usluge consultinga.

Konsultantski uredi, te izvozna kompanija Tadex Trade su smješteni u Yiwu i Hong Kongu. Naše poslovanje se zasniva na principu: “Profesionalnost i veliko zadovoljstvo kupaca”.